Te invităm la Târgul Ofertelor Educaționale!

13 mai 2021

Te așteptăm online pentru a lua contact cu ofertele educaționale pentru învățământul în sistem dual! 25, 26, 27 mai, pe scoaladualasibiu.ro! Vei descoperi beneficiile și oferta educațională pentru învățământul în sistem dual și vei putea adresa întrebări reprezentanților unităților de învățămant și ai companiilor partenere!

ETAPA A II-A DE ÎNSCRIERI ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DUAL – PÂNĂ ÎN 30 IULIE

27 iulie 2020

Înscrierea candidaților  in a doua etapa de admitere in sistemul de învățământ dual se desfășoară in perioada 24 – 30 iulie 2020, intervalul in care trebuie depusa fisa de înscriere. Elevii care aleg aceasta forma de învățământ beneficiază pe lângă bursa profesionala si de următoarele beneficii:   500 lei lunar (200 lei de la bugetul […]

CARAVANA MESERIILOR

11 martie 2019

Termini școala gimnazială și vrei să-ți găsești drumul în viață? Te invităm să vorbim despre formula de succes – Școala Duală, sistemul de învățământ care îți aduce și învățătură și o meserie de viitor. Participă la seria de întâlniri pe care le organizăm în întregul județ, în cadrul Caravanei Meseriilor.

A început Caravana Meseriilor pentru Școala Duală

6 martie 2019

Caravana Meseriilor pentru Învățământul Dual a avut prima oprire în 5 martie la Avrig, unde s-a desfășurat prima întâlnire cu elevii școlilor gimnaziale din estul județului. Asociația Româno-Germană pentru Învățământ Profesional Dual Sibiu a prezentat elevilor de clasa a VIII-a avantajele înscrierii în sistemul de învățământ dual.

CARAVANA MESERIILOR PENTRU ȘCOALA DUALĂ

6 martie 2019

Asociația Româno-Germană pentru Învățământ Profesional Dual Sibiu va organiza o Caravană a Meseriilor în întreg Județul Sibiu, în cadrul căreia vor avea loc întâlniri cu tinerii care vor absolvi anul acesta școala gimnazială și care trebuie să opteze pentru forma de învățământ pe care o vor urma. Aceste întruniri interactive, organizate în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, au scopul de a arăta elevilor avantajele învățământului dual.

SELECȚIA ELEVILOR PENTRU ȘCOALA DUALĂ 2018

24 septembrie 2018

Companiile implicate în învățământul dual au selectat din rândul celor 59 de elevi înscriși la Colegiul Tehnic Independența pe cei pe care îi vor include în procesul de pregătire profesională în fiecare întreprindere în parte. Etapa finală a admiterilor la școala duală a avut loc astăzi, 24.09.2018: la Colegiul Independența, elevii au fost testați de […]

59 ELEVI ÎNSCRIȘI LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL DUAL 2018

19 septembrie 2018

După finalizarea înscrierilor, învățământul dual organizat în colaborare cu Colegiul Tehnic Independența Sibiu pornește cu dreptul în acest an școlar. Nu mai puțin de 59 de elevi au început anul școlar care deschide ciclul de învățământ de trei ani derulat de unitatea școlară în colaborare cu companii de top din Sibiu. Cei 59 de elevi […]

DIN 31 AUGUST – ÎNSCRIERI ÎN ETAPA A II-A LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL DUAL

1 august 2018

Elevii care doresc să se înscrie la învăţământul dual sunt așteptaţi la etapa a II-a de înscriere, începând cu data de 31 august. În învățământul dual la Colegiul Tehnic Independența au mai rămas disponibile 34 de locuri la calificările sculer matrițer, electromecanic utilaje și instalații industriale și operator la mașini cu comandă numerică.