KUKA Automatizare Romania

Sunteti interesati de noi provocari profesionale intr-o companie care redefineste in mod constant tehnologia? KUKA va ofera aceasta posibilitate!

Programul de invatamant dual se desfasoara pe o perioada de trei ani, in care tinerii cu varste cuprinse intre de 15 – 16 ani, absolvenți de scoala generală, isi dezvolta abilităti practice de lucru in companii.

Recrutam absolventi de scoala generala din domeniul tehnic in scopul instruirii si formarii profesionale in cadrul firmei KUKA Automatizare Romania.

Puteti fi siguri de un lucru: va asteapta proiecte interesante, perspective excelente si o echipa foarte dedicata.

Oferta noastra:

Practica intr-o firma multinationala

Bursa lunara

Transport asigurat

Echipament de protectie

Controale medicale periodice

KUKA Automatizare Romania face parte din Grupul  KUKA Systems, unul dintre furnizorii lider de servicii de inginerie pe piata mondiala si unul dintre  producatorii lideri de sisteme automate de productie flexibile. Clientii nostri sunt companii din domeniul industriei automotive, industriei aerospatiale si energetice. Sfera noastra de performanta cuprinde produse si servicii pentru aproape toate aplicatiile din prelucrarea industriala a materialelor metalice sau nemetalice. In Sibiu, peste 300 de angajati lucreaza deja pentru solutiile de productie din viitor.