KUKA Automatizare Romania

Sunteți interesați de noi provocări profesionale într-o companie care redefinește în mod constant tehnologia? KUKA vă oferă această posibilitate!

KUKA Automatizare Romania SRL este o filială a KUKA Systems, cu sediul în Sibiu / România. Procesele de bază includ fabricarea și asamblarea dispozitivelor pentru instalațiile de producție. Cu aproximativ 200 de angajați, compania noastră a realizat recent vânzări de aproximativ 15 milioane EUR.

 

Grupul KUKA este un grup internațional de automatizare cu vânzări de aproximativ 3,5 miliarde EUR și 14.000 de angajați. Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluții inteligente de automatizare, KUKA oferă clienților orice, de la o singură sursă: de la componente și celule, la sisteme complet automatizate în industria auto, electronică, bunuri de consum larg, industria metalelor, logistică / e-commerce, asistență medicală și servicii sectoare robotice. Sediul grupului este în Augsburg/Germania.

 

KUKA Automatizare Romania SRL susține Învățământul profesional în sistem dual.

Programul de învățământ dual se desfășoară pe o perioadă de trei ani, în care tinerii cu vârste cuprinse între 14 – 18 ani, absolvenți de școală generală, își dezvoltă abilități practice de lucru în companii.

Avem disponibile următoarele specializări:

Electromecanic utilaje și instalații industriale

Operator CNC

 

Vă punem la dispoziție un centru de formare modern, dotat cu aparatură și echipamente moderne, în scopul instruirii și formării profesionale a elevilor; promitem proiecte interesante, perspective excelente și o echipă dedicată.