ODU Romania Manufacturing S.R.L

ODU Romania Manufacturing

Pentru început, dorim să ne prezentăm.

Suntem ODU Romania Manufacturing, cu sediul în Sibiu și suntem parte integrantă din Grupul ODU.

Compania, deținută de o familie din Germania, este independentă financiar și a fost fondată în anul 1942.

Grupul ODU își are sediul în Mühldorf am Inn (Bavaria).

De acolo își vinde produsele în întreaga lume, deoarece „Made in Germany” este o caracteristică importantă în străinătate. Pe lângă locația din Mühldorf, ODU este prezentă prin patru unități de producție internaționale în Sibiu (România), Camarillo (SUA), Shanghai (China) și Tijuana (Mexic), iar prin nouă companii de distribuție în Germania, Franța, Italia, Danemarca, Suedia, Marea Britanie, China, Japonia și Statele Unite ale Americii. Compania ODU are peste 1.900 de angajați la nivel mondial și generează vânzări anuale de 170 de milioane de euro

ODU Romania Manufacturing a fost înființată în februarie 2006, la Sibiu.

Un an mai târziu, compania a  înregistrat deja peste 100 de angajați. Până în prezent, a ajuns la un număr de cca. 500 de angajați.

Conexiunile ODU asigură transferul fiabil de putere, semnale, date și media în numeroase domenii de aplicabilitate: pe piețe în creștere orientate spre viitor, cum ar fi cea a tehnologiei medicale, militara și de securitate, energie, precum și în sectoare cum ar fi electronice industriale, tehnologie de măsurare și testare sau tehnologia auto.

Ca și sistem inteligent de conectori numim, de exemplu, conectorul de mobilitate electrică. Un conector de înaltă tensiune care oferă transferul maxim de energie, pentru a reduce timpul de încărcare la câteva minute.

De asemenea, în sectorul de robotică industrială, performanța întregului sistem depinde de calitatea conectorilor noștri cu fișe. În prezent, sistemele noastre de conectori se întâlnesc, printre altele, în domeniul tehnologiei medicale.

Sistemele noastre de conectori sunt responsabile pentru performanța și transmiterea datelor în cazul razelor X sau pentru imagistica prin rezonanță magnetică.

ODU Romania Manufacturing S.R.L. susține – Școala profesională în sistem dual.

Oferim elevilor noștrii un nivel înalt de pregătire profesională a învățământului dual, într-un mediu de lucru dinamic, dotat cu echipamente moderne, astfel încât fiecare produs să fie fabricat la cele mai înalte standarde de calitate