Continental Automotive Systems

Alătură-te și tu celor peste 100 de elevi ai claselor Continental în sistem de învățământ școlar dual!

30 locuri pentru Clasa Continental – Electronist aparate și echipamente în anul școlar 2021-2022

Pentru anul școlar 2021-2022, oferta educațională pentru Clasa Continental de la Liceul Tehnologic „Independența” Sibiu este de 30 de locuri, specializarea Electronist aparate și echipamente. Clasa se adresează absolvenților de gimnaziu care doresc să obțină o calificare profesională în domeniul tehnic.

Timp de trei ani, elevii vor pune bazele electronicii și vor aplica noțiunile studiate în sectorul producției componentelor electronice pentru industria auto. Elevii vor dobândi cunoștinţe de electronică, ce stau la baza funcţionãrii autoturismelor, controlul și memorarea poziţiei scaunelor cu telecomandã și vor învăța despre modul în care iau naștere produsele de ultimă generaţie, ce echipează cele mai noi modele de autoturisme.

Perioada de înscriere

Înscrierile au loc în perioada 5-14 Iulie la Liceul Tehnologic „Independența” din Sibiu (Str. Gladiolelor).

Admiterea se realizează pe baza mediei ponderate între:

  • Media Examenului de Evaluare Națională – 80%
  • Media Școlară Generală – 20%

Rezultatele vor fi publicate în data de 16 Iulie.

Aflați mai multe detalii pe pagina ➡️ Continental.

La Continental Sibiu sunt fabricate anual aproximativ 33 de milioane de unități electronice de control. Printre produsele dezvoltate, testate și fabricate în Sibiu se numără sistemele inteligente de frânare, sisteme de asistare la condus sau pedala de accelerație care limitează viteza în cazul detectării unui obstacol. Continental Sibiu are în prezent aproximativ 4000 de angajați care combină cunoștințele în dezvoltare software și hardware, experiența în design și simulare, inovația în domeniul inteligenței artificiale, a big data și procesele de producție.